Üdvözöljük! 

Ön a legjobb helyen jár, ha kazánja:

Önnek elegendő kitölteni űrlapunkat, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Legyen szó hibáról, karbantartásról vagy akár beüzemelésről.

A Derra-Láng Tüzeléstechnika Kft. története a jogelőd, Derragáz Bt. 2002-es alakulásával kezdődött. A vállalkozás méretének növekedésével 2006-ben a cég átalakulásával elnyerte mai, Derra-Láng Tüzeléstechnika Kft. nevet.

Az azóta eltelt évek során, a folyamatos fejlődésnek köszönhetően mára jelentős számú elégedett partnerrel rendelkezünk. Megalakulásunkat követően célul tűztük ki, hogy a rendkívül éles versenyhelyzetben olyan ügyfélközpontú, mind szakmailag, mind minőségben magas színvonalat képviselő vállalkozást alakítsunk ki, amellyel ki tudunk tűnni a versenytársak tömegéből. Megbízhatóságunkkal, szakértelmünkkel sikerült megszerezni és megtartani ügyfeleink bizalmát. 

Ismerje meg gázkészülék szervizünk magas szintű, és széles körű fűtéstechnikai szolgáltatásait!

Elérhetőségeink

Szolgáltatási területünk
Budakalász / Budapest I. II. III. IV. XII. XIII. XIV. XV. XVI. / Csobánka / Dobogókő / Dömös / Dunabogdány / Dunakeszi / Fót / Horány / Leányfalu / Lepence / Nagykovácsi / Pilisborosjenő / Piliscsaba / Piliscsév / Pilisvörösvár / Pilisszántó / Pilisszentiván / Pilisszentkereszt / Pilisszentlászló / Pomáz / Solymár / Surány / Szentendre / Szigetmonostor / Tahitótfalu / Üröm / Visegrád
Ügyfélkapcsolat

Telefon : +36 26 303 309

Email : info@derralang.hu

Ügyfélszolgálati idő

H-P: 09:00 – 17:00

Hétvégén: hibabejelentés interneten, vagy a központi számunk üzenetrögzítőjén

Szolgáltatások

thermostat-ge529ce646_1920
Szervíz

Szakembereink minden gázkészülékszerelési problémát gyorsan és biztonságosan orvosolnak.
Ha nem működik a fűtés, nincs melegvíz, csöpög -zörög – kattog – szokatlanul működik hívjon minket!

fittings-gf20985f1b_1920
Karbantartás

A gázkészülékek szakszerű és rendszeres karbantartása elengedhetetlen feltétele a gazdaságos és biztonságos működésnek.

smart-home-g8420dd598_1920
Beüzemelés

Márkaszervizként: A gyártó által meghatározott előírásokat betartva, megfelelő műszerezettség mellett beüzemelt gázkészülékek optimális működését biztosítjuk. Garanciáját vállaljuk.

Elégedett ügyfeleink visszajelzései

Az interneten találtam a cégre, mikor nem úgy működött a kazán, ahogy kellett volna. Kértem egy átvizsgálást. Készségesen álltak rendelkezésemre. Másfél órás tisztítás után (kazán szétszedték, kitisztították, átnézték). Nagyon korrekt, precíz munkát végeztek! Mindenkinek szívből tudom ajánlani, mert tényleg megbízható cég, hozzáértő szakemberekkel, az éves átvizsgálással is Őket fogom megbízni.
S. Andrea
Piliscsaba
A kollégáik nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, köszönöm szépen. Új házba költöztem, ahol nem működött a kazánunk, ezért kihívtam a szervizt, akik a készüléket szétszedték, tüzetesen alkatrészenként megvizsgálták, nem találtak semmit. Értetlenül és tanácstalanul álltunk a történtek előtt – most már megmondhatom, arra gondoltam, hogy nem a megfelelő tudású szervizt hívtam. De ekkor a szerelő az egész rendszert leellenőrizte és kiderült, hogy az előző tulajdonos tartozása miatt lezárták a gázt, a szolgáltató elvitte a gázórát. A Derra - Láng Kft. szervizese nem kért pénzt a kiszállásért, a több órai munkáért, nagyon emberséges, megértő volt. Így kezdődött a most már évek óta tartó kapcsolatunk, csak Őket hívom karbantartással, szervizeléssel kapcsolatban.
F. Lajos
Szentendre
Idős emberként nehéz nekem a különböző ház körüli teendők ellátása, ezért is vagyok hálás a Derra – Láng Kft. szakembereinek, hogy amikor a fűtéskorszerűsítést kellett megoldani nálam (már nem bírtam fát vágni, begyújtani) össze fogták a munkálatokat, és a tervezéstől a készülék kiválasztásán, felszerelésén, engedélyeztetésén, beüzemelésén keresztül mindent megszerveztek nekem. Azóta is számíthatok rájuk. Köszönöm szépen.
K. Szilárd
Budapest III. ker

Támogatott gyártók

Alábbi gyártokkal allunk szoros együttműködésben:
Van tudásunk. Van tapasztalatunk. Van eszközünk. Van megoldásunk.

Engedje meg hogy segítsünk Önnek!

© All Rights Reserved 2020

TOP